Städdag lördagen den 11 maj 2019

Postat: 8 april, 2019

Nu är det dags för vårstädning av banor, mark samt lokaler. Vi behöver så många deltagare som möjligt för att arbetet bli lättare och gå fortare. Här kan ni bidra till en fortsatt trevlig och väl fungerande bana för vår otroligt låga medlemsavgift för alla banor som finns för just er: 300 m, 100 m, 50 m korthåll, luftgevär/pistol, bågskytte och armborst, modern pistol, svartkrutsskytte på 25, 50 och 100 meter samt en viltbana för .22 skytte.

Meddela via mail så vi kan föra in er på vår lista på arbeten vi ska göra, eller den lista där ni som inte kan komma står och till er återkommer vi med frågan när ni kan och om vi ska ordna ett specifikt tillfälle för er med anpassade uppgifter. Vi har även satt upp datumet lördagen den 18 maj som eventuell extradag om det skulle visa säg att ett större antal medlemmar kan ställa upp denna dag istället för den 11 maj.

Men helst ser vi att klarar av vårstädningen den 11 maj så att ansvariga för städdagen (Micke och Jonas med flera) slipper arrangera två städdagar med allt vad detta innebär.

Maila enbart din anmälan till städdagen då vi är över 100 betalande medlemmar.

Korvgrillning kommer finnas och vi som skjuter på lördagar kommer skjuta först och sedan klockan 12,00 startar städning och då blir det givetvis skjutförbud från detta klockslag.

Föreningen behöver diverse prylar: toastolar, en förråds- eller ytterdörr till 300 m samt en ståltrappa med ramp för rullstolar.